Hvem kan deltage

Selve deltagelse i dodgeball-turneringen er forbeholdt studerende på videregående uddannelser i Esbjerg som studerer enten på Aalborg Universitet, Syddansk Universitet, Erhvervsakademi Sydvest, Fredericia Maskinmesterskole,  Syddansk Musik Konservatorium & Skuespiller skole eller University College Syddanmark.

Alle er dog velkomne til at komme både på dagen og om aftenen til afterparty. Selvom du ikke deltager i dodgeball-turneringen vil der være en lang række øvrige aktiviteter på dagen.

Om Kongekampen

Kongekampen er en årlig begivenhed arrangeret af studerende fra foreningen Social Aktivitet Mellem Studerende (SAMS), der afholdes hvert år om foråret. Hensigten med begivenheden er at skabe bånd mellem de studerende i Esbjerg samt have en festlig og sjov dag på en uformel måde.

Tid og sted

Kongekampens 2023 afholdes fredag den  12. maj.
Det afholdes ved flexfodboldbanerne på Gl. Vardevej 82.

Se program for dagen under ’på dagen’.

Sponsorer

Vi er altid interesseret i nye samarbejdsaftaler. Er du interesseret så kontakt os på mne@kongekampen.dk.

Kongekampen er i skrivende stund sponsoreret af følgende firmaer/organisationer: 

Tidligere vindere

2013 – Med højt humør, kreative introdanse, gennemført tema og dygtige dodgeball evner hev Aalborg Universitets “Le Francois Baguette Arrogance” sejren i land.

2014 – Charme, nøgne kroppe og festhumør var opskriften der gjorde at de stærke fysioterapeutstuderende “Team Træls” hev Kongekampens vandrepokal hjem til UC Syddanmark.

2015 – De rød og sortklædte fysioterapeut studerende “Helvede fra syd” spillede djævelsk godt og vandt Kongekampens vandrepokal på hjemmebane ved UC Syddanmark.

2016 – Pruttepuderne fra UC Syddanmark løb af med sejeren af kongekampens vandrepokal på kongekampens nye lokation. Lærerne fik skolet de mexicanske Hashtags fra Syddansk Universitet!

2017 – det seje hold fra SDU #Hastag tog pokalen i en nervepine kamp i mod rivalerne fra UC.

2018 – Det foryngende hold fra SDU CTRL – C CTRL – V home work done, som sejrede over holdet fra UCSYD i finalen, Der har skabt SDU en sejr tættere på at stå på ligefod med deres ærkerivaler fra UCSYD til at begge skoler har 3 sejr i Kongekampens historie.

2019 – Pokalen skiftede igen campus og endte på AAU efter en flot sejr af The Flaming Flamingos. Denne sejr betød at AAU nu har vundet Kongekampen to gange, da de også vandt den første udgave i 2013.

2021 – Endelig kunne Kongekampen afvikles igen! Pokalen skulle tilbage til AAU, da det blev den tredje sejr, da Tunakkers kunne løfte trofæet efter en fantastisk dag.

2022 – Der var tronskifte og håneretten flyttede fra AAU til UC Syd, der tog første sejr siden 2015 med holdet Dos Tequila Por Favor.

2023 – Skal dit hold og campus ende med pokalen og håneretten?